top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Avid - Sibelius Ultimate 2018.7 build 2009 Win x64 [2018, MULTILANG +RUS] + Sibelius 7 Sounds Win +


Sibelius, Avid Technology'nin en popüler nota not editörlerinden biridir. Bu program besteciler, düzenleyiciler, sanatçılar, müzik yayıncıları, öğretmenler ve öğrenciler tarafından müzik notaları ve enstrümantal parçalar oluşturmak için kullanılır. Skorların toplanması, düzenlenmesi ve basılması konusundaki geniş olasılıklara ek olarak, bu program birçok ek özellik sunar. Örneğin, düzenleme işleminde sonucu dinleyebilir, ayrıca ses ve video da dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde kaydedebilir ve dışa aktarabilirsiniz. Kelime tarzındaki arayüz birçok kullanıcı tarafından çok uygun olarak tanınır.


Çıkış Tarihi: 24 Temmuz 2018

Sürüm: 2018.7 Yapı 2009, Ultimate

Geliştirici: Avid Technology, Inc.

Geliştirici sitesi: avid.comDigitance: 64bit

Arayüz dili: Çok dilli (Rusça var)

Tabletka: Mevcut

Sistem Gereksinimleri:

64 bit Windows 7 (SP1 veya üstü), Windows 8.1 (Windows RT değil) veya Windows 10

1+ GB RAM

Sistem sabit diskinde 1 GB boş alan.


Program Kurulumu;


1. Sibelius Ultimate 2018.7 (Win) klasöründen Sibelius 2018.7'yi (Install_Sibelius.exe) yükleyin (ISSetupPrerequisites klasörünün yanındaki yükleyiciyi bulmak, Avid Application Manager'ın yüklenmesini engeller). Kurulum tamamlandıktan sonra, pencereyi kapatın, programı çalıştırmayın.

2. Netapi32.dll dosyasını Crack alt klasöründen kurulu programın bulunduğu klasöre kopyalayın.

3. Programı çalıştırın.


Sibelius'un gücünü artırmak ve güçlendirmek için tasarlanmış eklentiler sayısızdır. Hepsini indirdim, sıraladım ve programı yükleyecek olanları kolaylaştırmak için bu dağıtıma koydum, çünkü onları manuel olarak kurmak uzun ve sıkıcı bir iştir.

Tüm belgeler ayrı bir klasördedir.





40 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page