top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Site kuralları


Site Hakkında

Müzik mesleğin mi yoksa hobin mi? En sonunda doğru adrese ulaştın. https://axpastudio.wixsite.com/thehomestudio - müzisyenler için bir site!

Müzik oluşturma yazılımı, VST enstrümanları, VST eklentileri, örnekler, ses efektleri, akapeller, Reason için yedekler, MIDI dosyaları, Türkçe ve İngilizce dillerinde çeşitli müzik programları ve video kursları için video dersleri; uzmanların bilgisi. Her şey BURADA...

Bütün bunlar ve çok daha fazlası ücretsiz olarak indirebilir veya indirmek istemiyorsanız posta ile sipariş verebilirsiniz.

Bu web sitesi, Wix.com sisteminin bir üyesidir, Wix.com sistemine kayıtlı kullanıcıların ek kayıt olmadan siteye girebilecekleri anlamına gelir!


1. KAYIT

Kayıt, bu sitedeki varlığın ayrılmaz bir parçasıdır. Siteye kaydolarak bu Kuralları kabul etmiş sayılırsınız.


Takma ad ile Giriş

Nick'in seçimi (takma ad, lakap) kullanıcının münhasır hakkıdır. Bununla birlikte, takma ad olarak boş bir karakter kümesi (örneğin, JKpp24asR6934), müstehcen ifadeler ve kelimeler ya da diğer kullanıcıları rahatsız edici sözcüklerin kelimeleri / kombinasyonlarının kullanılması kesinlikle yasaktır. Reklam, hakaret, küfür ve aldatma ve ahlak standartlarına uymayan takma adlar yasaktır. Moderatör veya yönetici ile yapılan karışıklık derecesine benzeyen takma adlar yasaktır.

"Moderatör", "moder", "yönetici", "Yönetici", "Yönetici3699" ve benzeri gibi takma adların kullanılması yasaktır. Bu tür takma adları alarak, sitedeki kullanıcıları kasten yanlış yönlendirirseniz otomatik ban sebebidir.

Bu kullanıcı adı yönetici tarafından değiştirilebilir veya hesap silinir. Kuralları ihlal eden takma adlar, uyarmadan ve sonsuza dek engellenir.


Avatar

Reklamları, müstehcen ifadeleri, parlak renklerin avatarlarını ve aynı zamanda yanıp sönen avatarları içeren yasaklı avatarlardır. Yasaklı avatarlar, ahlak ve ahlak standartlarını ihlal etmemeli. Ayrıca avatar yöneticilerine veya moderatörlerine çok benzeyen avatarlar da yasaktır. İmzalar hakaret, müstehcen ifadeler, parlak veya büyük yazı tiplerini oluşturulursa yasaklanır. İmzalar da büyük resimler yasaktır.

Katılımcı, siteye giriş için kayıt sırasında edindiği kişisel bilgileri (giriş, şifre) siteye giriş için başkalarına devretmemeyi taahhüt eder ve kişisel bilgilerin diğer yollarla kaybolmasından ve bu eylemle ilgili sonuçlardan tamamen sorumludur.


2. MESAJLARIN KAYIT EDİLMESİ


Site materyallerinde ve forumda kullanıcı mesajları

Site materyallerinde ve forumda kullanıcı mesajları Türkçe olarak izin verilir.

Metin mesajlarının büyük harflerle (Büyük Harf Kilidi) yanı sıra aşırı büyük yazı tipi boyutu kullanılması yasaktır. Büyük harflerle veya kasten heceleme hatalarıyla yazmanız önerilmez. Aşırı durumlarda yazı ve italik kullanın. Ziyaretçilere ve estetik tasarım kurallarına temel olarak saygı duyulması önerilir: metinden tek bir kelime veya kelime öbeği vurgulamak istiyorsanız italik kullanın.

Mesaj tasarım yöntemlerini kötüye kullanmak, çok parlak harfler kullanmak, çok parlak veya tersine, çok donuk renkler kullanmak, yorumlara çok büyük veya animasyonlu resimler eklemek, bir mesajda birden fazla biçimlendirme ve renklendirme yöntemi kullanmak, mesajları gülümsemekle aşırı yüklemek vb. Yasaktır.

Metin içindeki her kelimenin altını çizmek veya kelimelerin çoğuna köprü koymak yasaktır.


Siteye ekran görüntüleri ekleme

Ekran görüntülerini üçüncü taraf bir kaynağa yüklerseniz, buraya yüklemek en iyisidir: https://hizliresim.com

Garantili bir raf ömrü var - 1 yıl.

Ekran görüntüleri spoilerde!

Uyarı! Sosyal ağ olan "Vkontakte" üğzerinden ekran görüntüsü göndermeyin.


3. KULLANICI KAYNAKLARINI KULLANMA SINIRLAMALARI

Siteye aşağıda sayılı veriler göndermek kesinlikle yasaktır:

- Virüsleri veya kasıtlı olarak zararlı faaliyet gösteren diğer bilgisayar programlarını, verilerin herhangi bir bilgisayar veya telekomünikasyon cihazının veya programlarının işlevselliğini ihlal etmesi, imha etmesi veya sınırlandırması amaçlanan, ticari amaçlı seri numaralarının yanı sıra yetkisiz erişim gerçekleştirmek için kullanılan dosyalar veya programlar Internet üzerindeki ücretli kaynaklara yetkisiz erişim elde etmek için yazılım ürünleri ve bunların üretilmesi, girişleri, şifreleri ve diğer yolları ile ilgili programlar ve Yukarıdaki bilgilere referans;

- diğer sitelere tıklanabilir linkler (linkler doğrudan olmayan bir çizgi ile başlamalı, örneğin: _http: //site.tr veya _site.tr veya http: // protokolü olmadan);

- benzer konuların sitelerine bağlantılar;

- hakaret, tehdit, küfür;

- ırksal, ulusal ve dini düşmanlık propagandası. Bir şekilde ya da bir başkasının, etnik ya da dini nefreti kışkırtmaya ya da milliyetçilik, şovenizm, vb.

- spam, ayrıca herhangi bir mal ve hizmetin, diğer kaynakların veya başka bir yerden indirebileceğiniz yerlerin reklamını yapmak kesinlikle yasaktır.

- kullanımı üçüncü şahısların herhangi bir patentini, ticari markasını, ticari sırrını, telif hakkını veya diğer mülkiyet haklarını ve / veya telif haklarını ve ilgili haklarını etkileyen herhangi bir mesajın, verinin veya programın karma dosyalarını (torrentleri); - sitede belirtilen e-posta adreslerine yetkisiz reklam türü e-posta mesajları (önemsiz posta, spam) göndermek;

- bu kaynak yoluyla elde edilen ve diğer Kullanıcıların haklarını ihlal eden veya doğrudan maddi veya manevi hasara yol açabilecek bilgileri kopyalamak ve kullanmak; - Kaynak sahibi için idari personel de dahil olmak üzere yeterli hakka sahip olmayan bir kişiyi veya kuruluşun ve / veya topluluğun temsilcisini taklit etmek.

- moderatörlerin veya idarecilerin kararlarını aleni olarak tartışmak ve adreslerinde olumsuz konuşmalar yapmak yasaktır.


Site kurallarının ihlali durumunda aşağıdaki cezalar uygulanabilir:

- Moderatör tarafından doğrudan ihlalin işlendiği konuda sözlü bir açıklama yapılır;

- Site yönetimi tarafından belirlenen bir süre boyunca tartışmalara katılma fırsatını devre dışı bırakmak;

- Üyenin yasağı (hesabının silinmesi ve ihlal edenin IP adresinin kara listeye alınması), bu Kuralların tekrar tekrar ve brüt ihlal edilmesi durumunda uygulanır;

Ceza, site yönetiminin takdirine bağlı olarak seçilir ve ihlallerin derecesine bağlıdır.


4. PERFORMANS GARANTİLERİ


Kaynağa erişim, doğrudan veya dolaylı herhangi bir garanti verilmeksizin “olduğu gibi” (“olduğu gibi”) sağlanır.

Özellikle, Kaynak İdaresi hem sitenin hem de kendi bölümlerinin çalışabilirliğini ve Kullanıcıları tarafından yayınlanan bağlantıların çalışabilirliğini ve güvenilirliğini garanti etmez.

Kaynak, aşağıdakilerden kaynaklanan doğrudan veya dolaylı zararlardan sorumlu değildir: hizmeti kullanmak veya kullanmamak kişinin kendi özgürlüğündedir.


5. İDARİ KAYNAKLARIN HAKLARI


Site yönetimi aşağıdakileri yapma hakkını saklı tutar:

- Eylemlerinin nedenlerini ve önceden bildirimlerini açıklamaksızın Kaynağa herhangi bir Kullanıcıya veya bir Kullanıcı grubuna erişimi engellemek;

- Kullanıcılar tarafından Kaynakta yayınlanan bilgiler, karma dosyalar (torrentler), grafikler, sesler ve diğer verilerle ilgili bağlantıları önceden bildirmeksizin ve eylemlerinin nedenlerini açıklamadan değiştirmek veya silmek;

- Kullanıcının kayıtlı posta kutusuna bilgi bildirimleri göndermek;

- herhangi bir zamanda tek taraflı olarak bu Kurallarda değişiklikler yapmak.


6. SORUMLULUK SINIRLAMASI


Kullanıcı, Kaynağı kendi sorumluluğunda kullandığını açıkça kabul eder.

Kullanıcı, Kaynağın, üçüncü şahıslar tarafından yaratılan ve İnternet tarafından bilgisayarlarına ve / veya sunucularına yerleştirdiği malzemeler ve verilerle ilgilendiğini bilir ve kabul eder. Bu malzemelerin içeriği ve güvenliği Kaynak İdaresi tarafından izlenemez, bu nedenle ikincisi (idare) sorumlu değildir:

- Kaynaktan gelen verilerin kullanılması sonucu, Kullanıcı tarafından alınan materyallerin içeriği, mevcut mevzuata veya rahatsız edici bir karaktere uyumsuzluklarına;

- Alınan bilgilerin uygulanması, kullanılması veya kullanılmamasının sonuçları;

- Kaynak kullanılırken elde edilen sonuçların, kullanıcının beklentilerinin olası farklılığı olduğunda;

- Kullanıcının, Kaynak kullanımından kaynaklanan ekipman veya yazılımın zarar görmesi durumunda;

- Kaynağı herhangi bir sebeple kullanamama;

- yasa dışı veya lisanssız yazılım ve ses / video ürünlerinin dağıtılmasından kaynaklanabilecek sonuçlar ile üçüncü tarafların haklarını etkileyen diğer materyal veya verilerin dağıtımından kaynaklanabilecek sonuçlar oluştuğunda,

Hiçbir koşul altında, Kaynak, bu Kaynakla bağlantılı olarak ortaya çıkan hasar, kayıp veya giderler, kullanımı veya kaybedilen veya kaybedilen karlar dahil olmak üzere kullanılamaması nedeniyle üçüncü kişilere karşı sorumlu değildir.

Kullanıcı, bir kaynağa girmek / tanımlamak için kayıt sırasında (giriş ve şifre) elde ettiği kişisel verilerini başkalarına devretmemeyi taahhüt eder ve kişisel bilgilerin diğer yöntemlerle kaybolması, kaybolunması, kaybedilmesi veya aktarılmasından ve bu eylemle ilgili sonuçlardan tamamen kendisi sorumludur. Kaynağın İdaresi, Kullanıcının kişisel verilerini kullanan üçüncü tarafların eylemlerinden idare sorumlu değildir.

Kullanıcı, kullanılmayan hesapların uzun süredir silindiği ve geri yüklenemediği konusunda bilgilendirilir.

Kaynak İdaresi, Kullanıcılarına verilen bilgilerle ilgili gizliliği sağlama yükümlülüğüne sahip değildir, ancak aksi kararlaştırılmadıkça veya mevcut mevzuatın ilgili gereklilikleri mevcut olmadıkça, bununla ilgili tüm olası önlemleri alır.

Kaynak’ın görevleri, iletilen bilgilerin yasallığı veya yasadışı olup olmadığının kontrolünü DAHİL DEĞİLDİR (bit torrent protokolü ile kullanıcılar arasında iletilen bilgiler, çeşitli bağlantılar, metinler veya arşivler biçiminde içsel bilgi aktarımı, mülk haklarının belirlenmesi veya devirlerin yasallığı dahil) Bu bilgiyi almak veya kullanmaktan sorumlu değildir.


7. TELİF HAKKI


https://axpastudio.wixsite.com/thehomestudio web sitesinde verilen tüm bilgiler yazarlara aittir.


DİKKAT: Bu sitenin sahipleri ve yaratıcıları, bu sitede bulunan kaynakların kullanımından sorumlu değildir. Tüm bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır.


Bu sitede yer alan tüm bilgiler ve programlar yalnızca saygın ziyaretçilerin merakını karşılamaya yöneliktir, yazarlar ve site sahipleri bunları farklı ülkelerin Ceza Kanunları tarafından yasaklanan amaçlarla kullanmanın olası sonuçlarından sorumlu değildir. Burada verilen programları ve bilgileri, Ceza Yasası tarafından yasaklanan amaçlar için kullanmamayı kabul edersiniz. Sitede herhangi bir yazılım veya sözde yoktur. "çatlaklar", "crack", "key" veya indirilebilir diğer ikili çalıştırılabilir dosyalar. Diğer bir deyişle, bu sitenin bulunduğu sunucu / barındırma Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı dosyalar yüklemez.

Site, yalnızca sırayla html sayfalarından ve arama motorlarının sayfalarında olduğu gibi diğer İnternet adreslerine bağlantılar içerebilir. Herhangi bir şart ve koşul altında, doğrudan veya dolaylı olarak yazılımın ve bu sitede verilen bağlantılardan elde edilen bilgilerin kullanılmasını gerektiren sonuçların sorumluluğu, sitenin yazarlarına veya barındırma sahiplerine atfedilemez ve kovuşturmalarının temeli olamaz.


Bu şartları kabul ediyorsanız malzemeleri görüntülemeye devam edebilirsiniz. Aksi takdirde, siteden derhal çıkmanız ve başka bir şey aramanız önerilir.


Site yönetimi, kullanıcılar forumda yayınlanan tüm mesajları kontrol edemez ve mesajların içeriğinden sorumlu değildir. Virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve diğer yönetimlere yapılan tüm referanslar kayıtlı olmayan kullanıcılardan gizlenmeye çalışır. Kayıtlı kullanıcılar, kayıt sırasında bu kuralları otomatik olarak kabul eder. Sitenin konukları, site sayfalarına göz attığında da kuralları otomatik olarak kabul eder. Kuralların herhangi bir maddesini kabul etmiyorsanız hemen siteyi terk edin.

Dikkat: Bu sitenin sahibi ve yaratıcısı, bu sitede bulunan bilgilerin (köprüler, dosyalar vb.) Kullanımından sorumlu değildir. Bu sitede yer alan tüm bilgiler ve programlar yalnızca saygın ziyaretçilerin merakını gidermeyi amaçlar, yazarları Türkiye Cumhuriyeti Ceza Kanunu tarafından yasaklanan amaçlar için kullanmanın olası sonuçlarından sorumlu değildir.

Burada elde edilen programları ve bilgileri, Türkiye Cumhuriyeti Ceza Kanunu'nun yasakladığı amaçlar için kullanmamayı taahhüt ediyorsunuz. Sitede yayınlanan bilgilerin kaynağa bağlanmadan kopyalanması yasaktır.


Site, yayınlanan materyallerden hiçbirini kendi kaynağından yayınlamamıştır. Tüm malzemeler diğer sunuculardan gelmektedir. Site sadece ilgili dosyalara bağlantılar içermektedir. Siteye yerleştirilen linklere malzeme indirerek daha fazla kullanımları (görüntüleme, ambalajın açılması, kurulum vb.) İçin tüm sorumluluğu size aittir.

Linkler sitede olduğu gibi yayınlanır ve bunlardan kimse sorumlu değildir. Portalda yayınlanan tüm dosyalar yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve 24 saat içinde bilgisayarınızdan çıkarılmalıdır !!! İdare, vatandaşların bütünlüğünden sorumlu değildir.


8. AVUKATLAR İÇİN BİLGİLER


Herhangi bir materyalin, bu sitede yayınlanan linkin (veya linklerin) telif hakkı sahibiyseniz ve bu bilgilerin sizin izniniz olmadan kullanıcılar tarafından yayılmasını istemezseniz, ilgili bağlantıları kaldırarak size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.


Bunun için bize aşağıdaki bilgileri verdiğiniz bir mektubu (elektronik biçimde) göndermeniz gerekmektedir:

1. Telif hakkı olan materyallere ilişkin haklarınızın belgesel kanıtı:

- mühürlü bir taranmış belge veya

- şirket sahibinin resmi posta alanından e-posta veya

- sizi bu materyalin telif hakkı sahibi olarak benzersiz şekilde tanımlamanızı sağlayan diğer iletişim bilgileri.

2. Silmek istediğiniz metin, silinen bilgilerle birlikte.

İçinde, hangi koşullar altında ve hangi koşullar altında bilgi alabileceğinizi, hangi bağlantıların silindiğini ve iletişim bilgilerinizi belirleyebilirsiniz. Böylece kullanıcılar sizden bu materyalle ilgili tüm bilgilere sizden ulaşabilirler.

3. Silinmesi gereken verilere bağlantılar içeren sitenin sayfalarına doğrudan bağlantıları vurgulayın.

Bundan sonra, sizi ilgilendiren linkleri siteden kaldıracağız.

4. Telif hakkınıza tabi olan bilgilere bağlantıları yeniden gönderebilecek kullanıcıların eylemleri üzerinde kontrol uygulamıyoruz. Forumdaki herhangi bir bilgi, herhangi bir tarafın kontrolü olmadan, internete bilgi yerleştirmenin genel kabul görmüş dünya uygulamasına tekabül eden, otomatik olarak yerleştirmesidir. Ancak, her durumda, haklarınızı ihlal eden bilgilere bağlantılar ile ilgili tüm isteklerinizi mutlaka dikkate alacağız.

5. Telif Hakkı ve İlgili Haklar Yasasına göre, herhangi bir verinin referansı (bilgilendirme mesajı) başlı başına telif hakkına tabi değildir.


9. KULLANICI SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ


TÜM YUKARIDAKİ ŞARTLARI VE MADDELERİ KABUL ETMİYORSANIZ SİTEMİZDEN DERHAL ÇIKIN. KABUL EDİYORSANIZ KULLANICI SÖZLEŞMESİ DAHİL TÜM MADDELERİ VE ŞARTLARI KABUL ETMİŞ SAYILIRSINIZ!


KULLANICI SÖZLEŞMESİNİ KABUL ETMİYORSANIZ, HEMEN TERK EDİN.


11 görüntüleme0 yorum

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page