top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Best Service - Engine 2.1.0.224 (NO INSTALL, SymLink Installer)


MAGIX En İyi Servis Motoru, en zorlu müzik yapımcıları, film bestecileri, ses yapımcıları, besteciler ve DJ'ler için yaratıcı, esnek ve anında çözümler sunan çeşitli örnek kütüphaneler ve gerçek araçlar için tasarlanmış sanal bir örnekleyicidir.


MAGIX En İyi Hizmet Motoru, Independence Sampler Teknolojisine dayanan Magix (eski adıyla Sarı Araçlar) ve En İyi Hizmet işbirliği ile geliştirilmiştir. MAGIX En İyi Servis Motoru - yüzlerce tamamen yapılandırılmış kullanıcı arayüzü müzik fonksiyonuna erişim, dosya yönetimi ve ultra hızlı akış entegrasyonu, çoklu çekirdek işlemciler için destek ve Otomatik RAM Temizleyici, saniyeler içinde sınırsız sayıda dosya indirmenize ve kullanmanıza izin verir.


Bu çalışmada mono, stereo veya surround ses kullanıyorsanız, bu sanal MOTOR tam size göre! Bu araç, en zorlu müzik yapımcıları, film bestecileri, ses yapımcıları, besteciler ve DJ'ler için yaratıcı, esnek ve acil çözümler sunmak üzere tasarlanmıştır!


Yüzlerce tam yapılandırılmış müzik fonksiyonuna, kullanıcı arayüzüne, dosya yönetimine ve ultra hızlı akış entegrasyonuna, çoklu çekirdek işlemcileri desteklemeye ve Auto-RAM-Cleaner'a erişebiliyorsunuz, saniyeler içinde sınırsız sayıda dosya indirip kullanabiliyorsunuz.


Motor 2.1.0.224

- Kitaplık Ekleme işlevi geliştirilmiş

- katmanlar değiştirilirken sabit kaza

- geliştirilmiş Ses Tarayıcı işlevsellik

- düzeltilmiş Sürükle ve Bırak çökmeleri

- kazalara yol açan bir legato problemini çözdü





77 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page