top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Big Fish Audio - Modern Country Vol.2 (AIFF, REX2, WAV)


12.08 GB'lik bu büyük Modern Country Styles koleksiyonu (24 bit WAV dosyalarına sahip 6.80 GB), Luke Bryan, Dirks Bentley, Florida Georgia Hattı, Eric Kilisesi, Blake Shelton, Keith Urban gibi grupların ve sanatçıların kutlamasıdır. , Jason Aldin, Brantley Gilbert ve diğerleri.


Modern Country Vol.2, orijinalin durduğu ve banjo, mandolin, slayt gitarı, akustik gitarlar, baritonlar, elektro gitarlar, bas gitarları, davullar (stereo ve 24 bit çoklu davul wav) ve daha fazlası. Xtended serisinin bir parçası olarak, her bir kit ayrıca kalbinizi ayarlamak için ihtiyacınız olan her şeyi veren, neredeyse sınırsız olanaklar sunan birkaç şarkı bölümü (Ayet, Koro, Köprü / Arıza, Turnaround ve Outro) içerir.,


Büyük Balık Sesi - Modern Ülke Vol.2 (AIFF, REX2, WAV)


Yayınevi: Big Fish Audio

Web sitesi: bigfishaudio.com/detail.html?531772

Biçim: AIFF, REX2, WAV

Kalite: 24 bit 44.1 kHz stereo

Boyut: 11.02 GB


Modern Country Vol.2, Akustik Gitarlar, Elektro Gitarlar, Bas, Davullar (Stereo ve 24-bit WAV Çok Davullar) dahil olmak üzere yukarı ve aşağı çeker ve daha fazlası. Oyun için seçilen her Xtended serisi için birkaç şarkı bölümü de var.


En sevdiğiniz oymaları karıştırabilir ve eşleştirebilirsiniz.


Modern Country Vol.2 aşağıdaki biçimlerde gelir: Çoklu Biçim (Elma Döngüleri, REX, WAV, RMX, Asit) ve KLI (Kontakt 5 Enstrüman). İç söz yazıcınızı keşfedin ve kovboyunuza küçük bir çöküş ekleyin ve twang'ınızla küçük bir çöp konuşun. İzlerini ülkeye verebilirsin.


ÇOK BİÇİMİ


• Herşey İçin Biçimlendirilmiş

(ACID, Apple Döngüleri, REX2, RMX ve WAV)

• Çoklu Davul Dahil

(24 / 44.1 WAV ve DAW Oturumları)

• Büyük Alet Koleksiyonu


Modern Country Vol.2 günümüzün en popüler dosya türlerinde biçimlendirilmiştir: ACID, Apple Loops, REX2, RMX ve WAV. Bu formatlarla cihazı piyasada kullanabilirsiniz! Her dosya herhangi bir komplikasyon olmadan mükemmel döngü için dikkatlice düzenlenmiştir. Garage Band, Soundtrack veya Logic ile Döngülerden yararlanın. REX2 dosya esnekliği ile oluklarınızı düzenleyin ve yeniden düzenleyin. RMX ile esnek parçalar oluşturun. ACIDized WAV dosyalarını Sony’nin ACID Pro’sında genişletin. Ve elbette, endüstri standardı WAV dosyaları indirilebilir.


ÇOKLU FORMAT VERSİYONU


- 15 Yapı Setleri

- 12.08 GB (6.80 GB 24 bit WAV dosyaları)

- Toplam dosya sayısı: 3807 (WAV, REX ve Apple Döngüler)

- Asitli WAV: 3.5 GB (786 Dosya)

- Apple Döngüler: 3.5 GB (786 Dosya)

- REX: 1.77 GB (905 Dosya)

- Multitrack Davul: 3.31 GB (1330 Dosyalar - 24 bit WAV dosyaları)






31 görüntüleme0 yorum

Comments


bottom of page