top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

IK Multimedia - Sample Tank 3 3.7.0 STANDALONE, VSTi, VSTi3, AAX, AU WIN.OSX x86 x64


IK Multimedia, uzun zamandır beklenen üçüncü nesil yazılım örnekleyicisi SampleTank'ın piyasaya sürüldüğünü açıkladı. Araç tamamen yeniden tasarlandı: arayüz, sesler, motor, efektler. SampleTank'ın önceki sürümünün yayımlanmasından bu yana 10 yıldan fazla bir süre geçti. Bu süre zarfında, bilgisayar ses teknolojisi çok ileri gitti. Ürünün üçüncü versiyonu yeni gerçekliklere uyarlanmak üzere tasarlanmıştır. Örneğin, şimdi bu güçlü örnekleyici 64 bit mimari için yerel desteğe sahip.


SampleTank 3 ayrıca, dahili gönderme (gönderme) ve AmpliTube ve T-Racks'tan ithal edilenler de dahil olmak üzere 22 yeni efekt için destekli yerleşik bir karıştırma konsolu ile donatılmıştır. Örneğin, ünlü Black 76 ve White 2A kompresörleri. Genel olarak, araç, evrensel basitliğinden ve 249 $ 'lık düşük sipariş fiyatı ile hepsi bir arada cihazından dolayı Native Instruments Kontakt ile rekabet edebilir. Bir yandan, kullanıcı, Kontakt'ta olduğu gibi, gerekli olan üçüncü taraf kütüphanelerini araştırmak ve her bir eklenti için ödeme yapmak zorunda kalmayacak. Öte yandan, alın ile alnı karşılaştırırken, Native Instruments markalı kütüphanelerinin hala kaliteli ve doğal ses açısından fayda sağladığı görülüyor.



Çıkış Tarihi: 09.2017

Sürüm: 3.7.0

Geliştirici: IK Multimedya

Geliştirici sitesi: ikmultimedia.com/products/sampletank3/

Biçim: STANDALONE, VSTi, VSTi3, AAX, AU

Rakam kapasitesi: 32bit, 64bit

Tabletka: şimdiki

Sistem gereksinimleri: Mac® (64 bit)

Minimal: Intel® Core ™ 2 Duo, 4 GB RAM (8 GB önerilir), Mac OS X 10.7 veya üstü. 34 GB sabit disk alanı.

Desteklenen Eklenti formatları (64 bit): Ses Üniteleri, VST 2, VST 3, AAX.

Windows® (64 bit)

Minimal: Intel® Core ™ 2 Duo veya AMD Athlon ™ 64 X2, 4 GB RAM (8 GB önerilir), Windows® 7, Windows® 8 veya Windows® 10. 34 GB sabit disk alanı. ASIO uyumlu bir ses kartı gerektirir.

Desteklenen Eklenti formatları (64 bit): VST 2, VST 3, AAX.

Boyut: 205.5 MB





18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page