top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Initial Audio - Heat Up 3 ESSENTIALS BUNDLE STANDALONE, VSTi x64


Initial Audio, Heat Up 3'ü sunmaktan gurur duyuyor. Dünyanın dört bir yanındaki müzik yapımcıları tarafından sevilen son derece başarılı sanal enstrümanımız Heat Up 2 için büyük bir güncelleme!


Heat Up 3'ün amacı, her enstrümanın en iyisini ortaya çıkarmak için daha iyi bir ses kalitesi ve daha büyük bir ifadedir.


Heat Up 3, yeni Studio Essentials eklentisi de dahil olmak üzere 860'dan fazla araçla geliyor.



Çıkış Tarihi: 11.2018

Geliştirici: İlk Ses

Geliştirici web sitesi: initialaudio.com/product/heat-3-essentials-bundle/

Biçim: STANDALONE, VSTi

Rakam kapasitesi: 64bit

Tabletka: şimdiki

Sistem gereksinimleri: 4 Çekirdek CPU

8 GB Ram

64Bit VST uyumlu Dijital Ses İş İstasyonu (DAW)

Boyut: 26.48 GB


Neden ISITMA 3? - Bugün, müzik yapımcılarının ses eklentileri söz konusu olduğunda birçok seçeneği var. Zaten hoşunuza giden birçok eklenti olduğundan eminiz, neden Heat Up 3 kullanıyorsunuz? Basit cevap, her üreticinin ihtiyaç duyduğu ve kullanımı kolay tek bir eklentide bulunan kalite, anlam ve geniş ses yelpazesidir.


Heat Up 3'ün temel avantajı, çeşitli kaynaklardan kaydedilen yüksek kaliteli çoklu örnekleri kullanması, piyano ve rüzgar aletleri gibi gerçek aletleri, ayrıca çeşitli analog ve dijital donanım örneklerini kaydetmemizdir. Heat Up 3, birçok farklı enstrüman tipinin benzersiz sesini yakalar ve hepsi kullanımı kolay tek bir eklentide bulunur.


1300'den fazla ön ayar! - Bu kit kullanıma hazır hazır ayarlarla birlikte gelir: bas, 808, çan, pirinç, koro, davul balinaları, klavyeler, kurşunlar, pedler, ağlar, saplamalar, yaylı çalgılar, kemanlar, synthesizerlar, gitarlar, vokal parçalar ve diğerleri. Isınmadaki her enstrüman mümkün olan en yüksek kalitede kaydedildi.


Her enstrüman, klavye aralığında tümüyle çoklu örneklenir ve en düşükten en yüksek nota kadar en iyi ses kalitesini sağlar. Buna, piyasadaki en kaliteli sanal araçlardan biri olan yüksek kaliteli efektlerimiz, kristal berraklığında sınırlayıcı ve etkileyici yeteneklerimizi ekleyin ve sonucu alın.


Anahtarlar, Pirinç, Bas, Vuruş, Pedler, Talepler, Organlar, Kemerler ve Sıralar, Koparma, Teller, Sentetikler, Davul Kitleri, Çanlar, Korolar ve daha fazlası gibi kategorilerde 850'den fazla çoklu örneklenmiş alet! Bir sonraki şarkını söyleyemezsin.


Her enstrümanı daha doğal sondaj ve anlamlı kılan ifade sayfası.


12 Yankı, Koro, Kompresör, Vibrato, Tremolo, Ters ve daha fazlası gibi yeniden düzenlenebilir efekt raflarında yüksek kaliteli efektler.


Bir sonraki şarkınıza ilham vermek için birçok hazır ayar içeren güçlü sıralayıcı. Ekstra gerçekçilik için bir hümanize modu ile.


2 ADSR zarf ve herhangi bir parametreye yönlendirilebilen dalga düzenleyicili 2 LFO.


Kristal berraklığında. Çıkış 0 desibelin (kırpma) üzerine çıksa bile, sıfır bozulma olacaktır.


Bu bir vinil örtüşmedir. Gerekirse Yayın Örneği Üzerinde. Oynamak için bir örnek seçin. Kendi yayın örneklerinizi sürükleyip bırakın.


Ayarlayın. Dosyaları, *** \ VSTPlugins \ Heatup3 içindeki yerine Patch klasöründen kopyalayın. Dosya Isınma 3 64bit.vst3, C: \ Program Files \ Common Files \ VST3'e gider. Aracı çalıştırın ve kütüphanenin konumunu belirtin


BÜYÜK BOY TORRENT DOSYANIN YERİ ARŞİVDE YERLEŞTİRİLDİ






114 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page