top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

MusicDevelopments RapidComposer 3.4 STANDALONE, VST x86 x64


RapidComposer, tüm müzikal stillerin bestecileri ve müzisyenleri için tasarlanmış müzik cümleleri yazılımını temel alan, benzersiz ve tahribatsız bir üründür.


Yerleşik müzik teorisi: Piyanoya hiç dokunmamış olsanız bile harika ses akor sekansları oluşturun, ifadeler kullanın. Melodileri otomatik olarak uyumlu hale getirin, akor seçeneklerini seçin, MIDI akor algılama dosyalarını indirin, akor paletini veya beşinci daireyi kullanın, RapidComposer her zaman şarkı yazarken size yardımcı olacaktır.


Akıllı ifadeler: Deyimler, daima ana parçadaki geçerli akor ve skalaya karşılık gelir. Notlarla uğraşmayı unutun. Akorları ana parçaya koyun veya bir tuşa basarak sadece bir akor ilerlemesi yaparak, ahenkli harika bir ses kaydı yapabilirsiniz. Hemen derlemeye başla!



Öbek Jeneratörleri: Çeşitli amaçlar için program, ritim jeneratörleri ve ifadeleri içerir. Tek sesli veya çok sesli desenleri oluşturun. Bir melodi yaratın. İfadeleri değiştirmek için seçenekleri kullanın.


Esnek akor seçimi: RapidComposer, ana parça veya ilerleme için akorları seçmek için çeşitli yollar sunar. Akor düğmelerini, normal notaları veya perdeyi kullanın. Gelişmeler için akor kurallarını özelleştirin. Parçalar, cümleler veya ana parçalar için akorları kullanın.


Özelleştirilebilir arayüz: Kullanıcı arayüzü ve klavye kısayolları tamamen özelleştirilebilir. Tercih ettiğiniz renkleri, yazı tipi boyutunu, düğme şekillerini ve içerilen çeşitli temaları içeren kenarlıkları ayarlayın.


Mükemmel araç: RapidComposer ifadelerinizi kullanarak ayarlarınızı temel alan çok kanallı bir akor kompozisyonu oluşturur. Çeşitli iş akışı türleri desteklenir.


Akor kütüphaneleri, ölçekler, ilerlemeler: Büyük kütüphaneler sürekli yenilenir. Tarayıcılar, öğeleri aramanızı, sıralamanızı, gruplandırmanızı ve görüntülemenizi sağlar.


“RapidComposer, 10 dakikadan daha kısa bir sürede şaheser müzik yaratmak için dünyadaki en iyi araçtır. Sonunda, GERÇEK müzik kaydetmek için bir aracım var. ”





59 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page