top of page
  • Yazarın fotoğrafıAdmin

Native Instruments - Kontakt 5.8.1 STANDALONE, VSTi, AU x64


Kontakt, örnekleyici dünyasında bir standarttır. Native Instruments Kontakt 5, klasik analog devrelerden ve son teknoloji modellerden modern format filtrelere kadar çeşitli yüksek kaliteli filtreler sunar. 37 yeni filtrenin bazıları, hoş olmayan ses artefaktlarının aşırı rezonans tepelerinden korunmasını önlemek için filtre özelliklerini otomatik olarak yöneten yeni Adaptif Rezonans konseptini kullanıyor. Örnekleyicinin beşinci versiyonu, harmonik solo enstrümanlar için daha iyi bir ses kalitesi sağlayan time-scratch TimeMachine Pro'yu da ekler.


Native Instruments Kontakt 5'teki efektler bölümü, ses işleme stüdyosu tarzına odaklanan birkaç önemli ilavesiyle genişletildi. Solid Mix Serisinden ödünç alınan Yeni Solid G-EQ ve Solid Bus Comp algoritmaları, hizalama ve sıkıştırmaya izin verir ve ayrıca satın alınan Transient Designer, Kontakt efektleri bölümüne orijinal formunda entegre edilmiştir. Buna ek olarak, yeni Analog Tape Saturator, doğal sıkıştırma ve ince organik aşırı hız verme sistemi ekleyebilir ve Native Instruments Maschine oluk makinesinden alınan vintage örnekleme modları Native Instruments Kontakt 5 özellik setine entegre edilmiştir.



Ses tasarımcıları ve profesyonel örnek yaratıcıları için Native Instruments Kontakt 5 yeni bir lastik sistemi ve KSP tabanlı MIDI dosya desteği sunuyor. Ayrı yerleşik hücrelere sahip 16 dahili stereo veri yolu, gelişmiş yönlendirme esnekliği sağlar, Kontakt Script İşlemcinin MIDI dosya işlevi, evrensel tümleşik MIDI oynatma işlevine sahip gelişmiş araç tabanlı araç türleri oluşturmanıza olanak sağlar.


Üretim yılı: 06/21/2018

Sürüm: 5.8.1

Geliştirici: Yerel Araçlar

Geliştirici sitesi: native-instruments.com/en/products/komplete/samplers/kontakt-5/

Platform: iNTEL

Biçim: STANDALONE, VSTi, AU

Rakam kapasitesi: 64bit

Arayüz dili: İngilizce

Tablet: Yedek Dosyalar

Sistem gereksinimleri: Mac OS X 10.11, macOS 10.12 veya 10.13 (en son güncelleme), i5 \ 4 GB RAM (büyük KONTAKT Cihazları için 6 GB önerilir) \ Mac OS X (yalnızca 64 bit): Bağımsız, VST, AU

Boyut: 652.7 MB


Örnek olarak kurulum


1. Kontakt 5.8.1'i yükleyin

2. Dosyaları kopyalayın ve Crack'ten değiştirin

Kontakt 5.app in / Uygulama / Yerel Araçlar / Kontakt 5 /

Kontakt 5. Bileşen / Kütüphane / Ses / Eklentiler / Bileşenler

Kontakt 5.vst in / Kütüphane / Ses / Eklentiler / VST

4. Kontakt 5.6.0.app dosyasını / Application / Native Instruments / Kontakt 5 / klasörüne kopyalayın.


Bazı kütüphaneler eklenmediyse, önce Kontakt 5.6.0'a ekleyin.


• GELİŞTİRİLMİŞ Islak ve Kuru sürgü birçok etkide (örneğin, Reverbs and Delays) kullanıldığında yüksek seslere neden olabilir; kontrol sinyali yumuşatma artık büyük ölçüde azaltılmış artefaktlarla daha sağlam

• GELİŞTİRİLMİŞ KSP: "Sınırların dışında bir dizi" uyarıları

• SABİT Bazı eski kitler (East West RA gibi), doğrulanmış olsalar bile Demo modunda kalacaktır.

• FIXED Group MIDI giriş kanalı ayarları, bir NKI kaydedildikten ve yeniden yüklendikten sonra şimdi doğru şekilde geri çağrılıyor.

• SABİT Kontakt

• SABİT Bazı durumlarda (örneğin, 3 Sigma Audio ile Üst Raf Davullu), GUI cihazı

• SABİT Kontakt Shift + Tık ile Çoklu Seçim Grupları İçin Deneyin

Kon FIXED cras Kontakt otomasyon atarken kaza çökmesini





1.209 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
COntact us
email-v2.png

Success! Message received.

COntact
  • inst
  • YouTube Sosyal Simge
  • SoundCloud'a Sosyal Simge
  • Heyecan Sosyal Simge
  • Facebook Sosyal Simge
Site kuralları

Sitemizde müzik, VST enstrümanları, VST eklentileri, örnekler, hazır ayarlar ve daha fazlasını oluşturmak için ücretsiz yazılımlar indirebilirsiniz.
Torrent aracılığıyla, doğrudan bağlantı ile malzemeyi sahadan kopyalarken, orijinal malzemeye aktif bir bağlantı sağlamanız gereklidir.

© 2023 by The Home Studio. Proudly created with axpastudio.com

bottom of page