top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

PreSonus - Studio One 4 Professional 4.1.3 x64 WIN.OSX R2R [01.2019, MULTILANG +RUS]




PreSonus Studio One 4'te skeçler oluşturmak için, uyumun ses veya enstrümantal parçalardan otomatik olarak tanındığı ve Harmonik Düzenleme için bir akor dizisine aktarıldığı yeni Akor Parça aracı ortaya çıktı.

Bateri modülü Impact, Impact XT'ye dönüştü, 20 yeni özellik eklenmesiyle, Sample One Sampler, Sample One XT'ye döndü, şimdi sadece herhangi bir ses kaydı yapamıyor, aynı zamanda onunla da bir şeyler yapıyorsunuz.

Desen düzenleyici, diğer parçalarla ve aletlerle entegre edilmiştir. Pro Tools, Logic, Nuendo, Final Cut Pro, Premiere ve diğerleriyle iletişim kurmak için AAF desteği eklendi. Celemony ile birlikte ARA 2.0 spesifikasyonu getirildi, böylece Melodyne'deki ayar müzik kompozisyonunun uyumunu göz önüne alıyor. Üreticinin web sitesinde onlarca yeniliğin tam bir listesi bulunmaktadır. Ayrıca Medya bölümünde Studio One 4 hakkında çok sayıda video var.

PreSonus Studio One 4'ün ana özelliği, harmoniler, tonlar ve akor dizileriyle denemenizi sağlayan yeni Harmonik Düzenleme özelliğidir. Özel bir akor parçaları kullanarak, kullanıcı Akor Seçici tabanının sayısız seçeneklerine dayanarak bileşimin akorlarını ve tonalitesini hızlı ve verimli bir şekilde değiştirebilir ve yeni düzenlemeler yaratabilir. Geliştiricilere göre, Harmonic Edition, Arranger Track ve Scratch Pad'lerin kombinasyonu Studio One 4'ün düzenlemelerle çalışmasını ve yeni fikirler kaydetmesini çok kolaylaştırıyor.

Yerleşik adım sıralayıcı işlemden geçirilmiştir. Yeni desenler, enstrümantal parçalar ve otomasyon yetenekleri, aynı izdeki tambur parçalarıyla daha verimli çalışmanıza izin verir.

Musical Editor, gelişmiş ve basitleştirilmiş bir arayüz ile birlikte daha gelişmiş düzenleme yeteneklerine sahiptir. Geliştiriciler ayrıca, programa davul parçalarıyla çalışmayı kolaylaştıran “Drum Editor” editörünü de eklediler.

Studio One Artist ve Studio One Professional sürümlerinde ayrıca, bateri modülünü Impact'i önceki sürümlerden tam teşekküllü bir stüdyoya dönüştüren bit ve döngü oluşturmak için de bulunuyordu.

Örnek Bir XT örnekleyici ayrıca bir dizi iyileştirme aldı: şimdi modül sadece normal bir ses segmenti oynatıcısı değil, yeni örnekler oluşturmak için bağımsız bir araç. Basit sürükle ve bırak özelliğini kullanan kullanıcılar, Sample One XT ve Impact XT arasında hızlı ve kolay bir şekilde dosya paylaşabilirler.

Dördüncü sürüm ayrıca, Studio One 4'e diğer DAW'lerden geçişi kolaylaştıran AAF (Advanced Authoring Format) standardını da destekler. AAF sayesinde program Pro Tools, Logic Pro X, Final Cut Pro, Steinberg Nuendo, Adobe Premiere ve projelerin aktarılması ve işbirliği için diğer yazılımlarla bilgi alışverişinde bulunabilir.


Çıkış Tarihi: 01.201

Sürüm: 4.1.3

Geliştirici: PreSonus

Geliştirici sitesi: presonus.com/products/Studio-One

Rakam kapasitesi: 64bit

Arayüz dili: Çok dilli (Rusça var)

Tabletka: şimdiki \ R2R

Sistem gereksinimleri: Windows 7 x64 / x86 SP1 + platform güncelleştirmesi, Windows 8.1 x64 / x86

Intel Core 2 Duo veya AMD® Athlon ™ X2 işlemci

(Intel Core i3 veya AMD Athlon X4 veya daha iyisi önerilir)

Microsoft Visual C ++ 2017 Yeniden Dağıtılabilir Paketi (x64)

Mac OS X 10.8.5 veya daha yüksek

Intel® Core ™ 2 Duo işlemci

(Intel Core i3 veya daha iyisi önerilir)

Boyut: 222.7 MB






179 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comentários


bottom of page