top of page

Steinberg - Cubase Artist v.10.0.10 X64 MAC OSX - (macOS)

Güncelleme tarihi: 22 Şub 2019


Yılın son dönemecine girdiğimiz şu günlerde Steinberg bir anda Cubase Pro 10’u yayınladı.

Cubase Pro 10 daki yenilikler kabaca şöyle;

VariAudio3 eklentisi VariAudio 3 Cubase’in Pitch Correction eklentisi. Mikro Pitch eğrilerine müdahale edebilen VariAudio 3 audio üzerinde manipülasyon ve format shifting’e olanak sağlayan güçlü bir araç.



Bir başka yenilik MixConsole Snapshots Miks sırasında snaphost’ler alarak alternatif miksler oluşturmak artık mümkün. (Bildiğim kadarıyla bu özellik Samplitude Studio da daha önceden vardı.) Snapshots kullanıcılara çok pratik bir kullanım sağlayacak, alternatif miks için sürekli “Save as” kullanmaktan kurtaracak gibi görünüyor.



Audio Allignment



Audio Allignment birden fazla kaydedilen vokalleri , double kayıtları (biz duble diyoruz, hızlı ve kolay bir şekilde hizalamaya yarıyor.

Bunlara ek olarak Cubase’in convolution reverb’ü REVerence 20 yeni klasik ve Vintage Impulse Response ile güçlendirilmiş.


Yeni Channel Strip



Channel Strip birçok miks mühendisinin en önemli bileşenidir. Cubase 10’da Channel Strip yeniden tasarlanmış ve artık daha fazla özellik sunuyor. İçerdiği modüllerin kullanımı daha da kolay. Her modül görsel olarak daha da geliştirildi. Komresörlere, sese daha derin müdahale imkanı sağlayan ilave ayarlar  eklendi.


Groove Agent 5 SE



Steinberg kısa süre önce Groove Agent 5’i duyurdu ve sonrasında Cubase Pro 10 geldi ve doğal olarak Groove Agent5 SE versiyonuyla Cubase Pro 10 da yerini aldı.

Arayüz yeniden tasarlanmış ve kişisel ihtiyaçlara kolayca adapte edilebilir hale getirilmiş, ancak en temel yenilik “The Kit” adlı fantastik bir akustik bateri. Elektronik müzikçiler 20 yeni beat agent ile mutlu olacaklardır. Ayrıca Groove Agent 5 SE örnekleri önizleme için bir tarayıcı da içermektedir. 

Ek geliştirmeler ve eklentiler arasında çeşitli sistemlerle veri alışverişi için AAF import/export iyileştirmeleri, video düzenleme iyileştirmesi, VR için Steinberg Sanal Gerçeklik Üretim Paketi optimizasyonu bulunuyor.


Nasıl Yüklenecek?


- Uygulamayı silerek önceki 9.5.40 sürümünü kaldırın.

0. Elcenser kontrol merkezini daha önceden monte edilmemişse elicenserdan takın

1. CA9541installer içerisindeki yükleyici güncellemesi ile Cubase 9.5.41'i kurun, güncelleyicidir, ancak tam sürümü de yükler, böylece ISO sürümünü almaya gerek kalmaz

2. Uygulamalarda Cubase 9.5'e sağ tıklayın ve Paket içeriğini göster'i seçin.

3. MacOS'taki içerik / klasördeki çalıştırılabilir Cubuse 9.5'i CA9541patch'te yamalı yürütülebilir dosyayla değiştirin

4. İçindekiler / VST3 klasörünü silin

5. İçindekiler / VSTPlugins klasörünü silin

6. VST3 klasörünü İçindekiler klasöründeki CA9541patch öğesine kopyalayın, bu nedenle şimdi yalnızca Cubase Le AI Elements Eklenti Kümesi içeren yeni bir İçerik / VST3 klasörü olmalıdır.

7. Şimdiye kadar yapılan tüm çalışmaları Cubase 9.5 çalıştırarak ve sanatçıyı seçerek kontrol edin.

8. Herhangi bir bağlı lisans vermeyecektir, yalnızca iki kez iptal et

9. Ayarlarda / ortak "kullanım hub'ında" devre dışı bırak

10. Mediabayt / MixConsoleFX / vstpresets sahasının çalışmasını sağlamak için E-lisans kontrol merkezinde görünen Cubase 8 deneme programının unsurları bulunmalıdır. 10.1 ve 10.2'nin iki yolu vardır, sadece bir tane yapılması gerekir, 10.1 Mac için daha risklidir, çünkü sistemin geçici olarak geçici olarak değişmesini gerektirir, ancak muhtemelen daha iyidir. 10.2 de her zaman problemli durumlarda çalışır.

10.1 bu rotada, önce Elicense Kontrol Merkezinin açık olmadığından emin olun. Tarihi ve saati otomatik olarak ayarlama seçeneğini devre dışı bırakın, ardından sistem saatini örneğin 2035'e getirin. Zaman kazanın, 2035'te gerçekten kontrol edin. CE8trial'deki Cubase Elements'ın deneme sürümünü pkg'den kurulum parametrelerini ayarlamadan yükleyin. Lisans Yönetim Merkezi'ni açın ve bakım seçeneğini asla kullanmayın, istenirse iptal edin, 2035'ten sonra Elements 8'in testini görmelisiniz. Lisans yönetim merkezini kapatın ve doğru zamanı değiştirin.

10.2 bu rotada, öncelikle Elicense Kontrol Merkezinin açık olmadığından emin olun. Kurulum parametrelerini ayarlamadan CE8trial'deki Cubase Elements deneme sürümünü pkg'den yükleyin, sadece yükleyin. Lisans Yönetim Merkezi'ni açın ve hiçbir zaman bakım seçeneğini kullanmayın, isterse her zaman iptal edin. Öğeler 8 deneme görünür çalışma 30 gün elemanları olmalı. Deneme süresi dolduktan 30 gün sonra her zaman, Macintosh sabit sürücüyü / destek kitaplığını / application / Syncrosoft soft-eLicenser / SeLicenser'ı seçin. Bu, demo lisansını kaldırır. Uygulamalardaki Cubase 8 elemanlarını kaldırın. Kurulum parametrelerini ayarlamadan CE8trial'deki Cubase Elements deneme sürümünü pkg'den yükleyin, sadece yükleyin. Bazen Elicense Kontrol Merkezini, Elicense Kontrol Merkezinin orijinal kurulum programındaki kaldırıcıdan kaldırmak ve ardından Elicense Kontrol Merkezini yeniden kurmak gerekli olabilir.

Bu, Macintosh sabit disk / kütüphane / uygulama desteğinizi // Steinberg klasörünün adını, örneğin, Macintosh sabit disk / kütüphane / uygulama desteğini // kullanılmamış olarak belirtin. Bu her zaman, herhangi bir Steinberg uygulamasını kurduktan / yeniden kurduktan sonra yapılmalıdır, Cubase veya başka bir klasör olsun, çünkü klasör kurucular tarafından yeniden yaratılır.

11. Steinberg İçeriği / bazı fabrika eklentileri kullanılamaz, aksi takdirde Cubase 9.5 piyasaya sürüldükten sonra rastgele veya kısa sürede çökecektir.11. Steinberg İçeriği / bazı fabrika eklentileri kullanılamaz, aksi takdirde Cubase 9.5 piyasaya sürüldükten sonra rastgele veya kısa sürede çökecektir.

12. Cubase 9.5'i başlatın ve sanatçıyı seçin, mediabay / mixerFX'in çalışması gerekir, Cubase Elements 8'in olup olmadığını kontrol etmezseniz, gemiler Elicense Kontrol Merkezinde görülebilir.









487 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page