top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

UJAM - Virtual Bassist ROYAL 1.0.0 VSTi, AAX x86 x64


Sanal Basçı ROYAL, her yönden birinci sınıf oturum bas oyuncusudur ve her zaman popüler müzik tarzlarını güvenli ve zahmetsizce desteklemeye hazırdır. Pop müzik için mükemmel, rock müzik için hazır, indie ilham ve şarkıcı ve şarkı sözü yazarları için malzeme olarak, ROYAL, tüm durumlar için bir oturum stüdyosu için en iyi arkadaştır.


Superstar seansı - ROYAL, müzikal yetenek seviyelerine bakılmaksızın, harika bir bas gitar çalmak isteyenler için uygundur. Sanal Basçı Serisi arıza emniyetli kontroller ve tüm UJAM Instruments eklentileri, acemilerin, yaratıcı özgürlüğünden ödün vermeden müzikal veya teknik olarak asla yanlışlanmayacak hızlı ve kolay sonuç almasını sağlar.


Çalma modu - ROYAL'in sanal bas çalarının iki farklı modu var: birincisi, bu basit MIDI klavye komutlarını kullanarak 40'ın üzerinde stil ve 450 cümleye anında erişimi olan oyuncu modudur. Sanal Basçı Serisi akıllı teknolojisi, ROYAL'in yalnızca çaldığınız tuşları ve akorları otomatik olarak takip etmeyeceği aynı zamanda pistlerinizi desteklemek için mevcut olan en müzikal bas eklemlerini seçmek akıllıca olacaktır.


Enstrümantal Mod - Klavye yetenekleri ve maceracı bir ruhu olanlar için, yepyeni enstrümantal modumuz, midi denetleyicinizle özenle örneklenmiş bas gitarımızın tüm yelpazesine erişmenize olanak sağlar ve hayalet notları eklemek de dahil olmak üzere daha yaratıcı bir ifade sunar. Dolu duraklar ve hatta slaytlar.


Yüksek profesyonellik - tecrübeli bir profesyonel tarafından oynanan, para için satın alınabilecek en iyi elektronik enstrümanlar tarafından modifiye edilmiş, vintage elektrik bas ile başlar. Daha sonra gerçekçilik, gerçek davranış ve eşyalarını bilen bir oyun müzisyeni ekleyen sanal bir enstrümana entegre edildi. Ayrıca, gerçekten harika bir ses yaratan amplifikatörler ve efektler.


Hayal kırıklığı yaşamadan - ROYAL'deki çok yönlülük ve sıra dışı, otantik sesler yelpazesi, deneyimli basistlerin bile kendileri için harika, sağlam fikirlerle hemen hemen hiç öğrenme eğrisi olmadan ortaya çıkma kabiliyetlerini takdir edecekleri anlamına gelir. Virtual Bassist ROYAL'in çok yönlülüğü, güçlü ama basit ses şekillendirme seçenekleriyle tamamlanıyor. Doğru karakteri oluşturmadan önce tonu değiştiren çeşitli amplifikatörler ve efektler arasından hızlıca seçim yapın ve şarkınıza anında uyması için ekolayzır ve dinamikleri düzeltin.


ROYAL, herhangi bir müzik tarzında, ancak özellikle akustik ve elektrikli şarkılar, gruplar ve düzenlemelerle iyi oynuyor. Baladlar için süper yumuşak yuvarlak tonlardan yeterince keskin ve sürüş sesine ve iyi bir rock şarkısı tutma arzusuna kadar - ROYAL çok çeşitli stüdyo basları sunar.


• Farklı ve profesyonel

• 41 stil ve 450'den fazla cümle

• Bir MIDI kontrol cihazından bas çalmak

• Güçlü ama basit ses şekillendirme seçenekleri

• Sürekli oynatma pozisyonu

• boyun köprüsü arasında ayarlanabilir

• AI artikülasyon modellemesi


Çıkış Tarihi: 12.2018

Sürüm: 1.0.0

Geliştirici: UJAM

Geliştirici sitesi: ujam.com/royal/

Biçim: VSTi, AAX

Rakam kapasitesi: 32bit, 64bit

Tabletka: şimdiki

Sistem gereksinimleri: Windows 7+ \ 4 GB RAM, 6 GB Disk Alanı

Boyut: 6.39 GB


Nasıl Yükleriz?


0. İnternet bağlantınızı kesin

1. yükleyin.

2. Aracı ana bilgisayarda çalıştırın ve kapatın. Aynı zamanda, program "NAME" .ops yapılandırma dosyasını yaratacaktır.

3. Kijen'i başlatın, herhangi bir e-posta adresi girin ve "Oluştur" düğmesine tıklayın.

4. Beliren pencerede, program tarafından daha önce C: \ Users \ USERNAME \ AppData \ Roaming \ UJAM tarafından oluşturulan "NAME" .ops yapılandırma dosyasını seçin. Kijen, dosyanın üzerine yazar ve eklentiyi etkinleştirir.





16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page