top of page
Yazarın fotoğrafıAdmin

Plugin Alliance & Dmitry Sches - Thorn 1.2.0 VSTi, VSTi3, AAX WIN x86 x64


Thorn, kullanımı kolay ve muhteşem ses sağlayan bir yazılım sentezleyicisidir. Araç gelişmiş ses kontrolü sağlar. Sezgisel iş akışı, yüksek kaliteli işlem modülleri, hafif işlemci yükü, Thorn, modern elektronik müzik üretiminin herhangi bir türünde karışımınızın merkezinde olmaya hazır.


Çıkış Tarihi: 01.2019

Sürüm: 1.2.0

Geliştirici: Dmitry Sches

Geliştirici sitesi: dmitrysches.com/products/thorn

Biçim: VSTi, VSTi3, AAX * (* MOD.)

Rakam kapasitesi: 32bit, 64bit

Tabletka: şimdiki

Sistem gereksinimleri: SSE3 destekli modern işlemci \ Windows Vista veya üstü

Boyut: 114,2 MB


Thorn, spektral sentez kullanan 3 osilatör sunar. Bu, sesin oluşumunda yer alan tüm harmonikler üzerinde kontrol sahibi olmanı sağlar. Osilatör, daha sonraki harmonik oluşum için gerçek zamanlı olarak birçok spektral etki sağlar. Tabii ki, FM, RM, PWM, Hard Sync de uygulanmaktadır.


Hassas doygunluk adımlarına sahip iki çok modlu analog simüle edilmiş filtreler, seslerinizi şarj etmek ve bunları karışımın içinde parlatmak için kullanılabilir. Thorn 9 yüksek kalite efektine, 3x ADSR zarfına, 3x LFO'lara, 2x çok adımlı zarflara ve ritmik sekanslar oluşturmak için MIDI çıkışlı 16 aşamalı esnek arpejatöre sahiptir.


Ek olarak, Thorn, Glitch örgü sıralayıcısını sağlar. Modern adamcağız, kekemelik efektleri elde etmek için seslerinizi bir sıralayıcı ile şekillendirin .. Açıklama: Thorn, kullanımı kolay ve şaşırtıcı ses sağlayan bir yazılım sentezleyicisidir. Basitliği gerçekten basit olmak ve aynı zamanda gelişmiş ses kontrolü sağlamaktır. Sezgisel iş akışı, yüksek kaliteli işlem modülleri, hafif işlemci yükü, Thorn, modern elektronik müzik üretiminin herhangi bir türünde karışımınızın merkezinde olmaya hazır.


Thorn, spektral sentez kullanan 3 osilatör sunar. Bu, sesin oluşumunda yer alan tüm harmonikler üzerinde kontrol sahibi olmanı sağlar. Osilatör, daha sonraki harmonik oluşum için gerçek zamanlı olarak birçok spektral etki sağlar. Tabii ki, FM, RM, PWM, Hard Sync de uygulanmaktadır.


Hassas doygunluk adımlarına sahip iki çok modlu analog simüle edilmiş filtreler, seslerinizi şarj etmek ve bunları karışımın içinde parlatmak için kullanılabilir.


Thorn 9 yüksek kalite efektine, 3x ADSR zarfına, 3x LFO'lara, 2x çok adımlı zarflara ve ritmik sekanslar oluşturmak için MIDI çıkışlı 16 aşamalı esnek arpejatöre sahiptir.


Ek olarak, Thorn, Glitch örgü sıralayıcısını sağlar. Modern adamcağız, kekemelik efektleri elde etmek için seslerinizi bir sıralayıcı ile oluşturun.


• Thorn şimdi Plugin Alliance tarafından dağıtılıyor

• Araç çubuğu ve yetkilendirme şemasıyla Entegre Eklenti İttifakı çerçevesi

• Thorn Essentials, HouseMaster One ve Rob Lee'den Thorn Genişletme 2

• Modülasyon derinliği şimdi modüle edilebilir

• ARP açıldığında MIDI CC çalışıyor

• Thorn şimdi AAX / VST3 / AU için geri döner

• Kaldırılmış Optip Polyphony seçeneği, daha sonra iade edilecektir

• Sabit otomasyon düzeltme sorunu

• AAX sayfa tablosu açılırken bir çökme düzeltildi

• Windows'ta küçük ön ayarlı yükleme sorunları düzeltildi







50 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page